Oliwa z oliwek łagodna
Oliwa z oliwek Ogliarola, delikatnie wzbogacona obecnością oliwek Coratiny, przypomina o swoim pochodzeniu z Apulii. Dzięki temu oliwa ma lekki smak, bardzo niską kwasowość oraz charakterystyczny zapach liści oliwnych. Jest idealna do dań o subtelnym smaku, zarówno na zimno, jak i podczas gotowania. Doskonale komponuje się z rybami, sałatkami, białym mięsem oraz potrawami o delikatnym smaku. To oliwa, która podkreśla smak potraw, nie dominując ich, lecz subtelnie je wzbogacając.
Oliwa sprzedawana jest w opakowaniach 250 ml, 500 ml, 1000l lub luzem do opakowań własnych klienta.
Oliwa z oliwek Ogliarola, delikatnie wzbogacona obecnością oliwek Coratiny, przypomina o swoim pochodzeniu z Apulii. Dzięki temu oliwa ma lekki smak, bardzo niską kwasowość oraz charakterystyczny zapach liści oliwnych. Jest idealna do dań o subtelnym smaku, zarówno na zimno, jak i podczas gotowania. Doskonale komponuje się z rybami, sałatkami, białym mięsem oraz potrawami o delikatnym smaku. To oliwa, która podkreśla smak potraw, nie dominując ich, lecz subtelnie je wzbogacając.
Oliwa sprzedawana jest w opakowaniach 250 ml, 500 ml, 1000l lub luzem do opakowań własnych klienta.
Opis
- Kraj pochodzenia
- Włochy